Als je dan eindelijk weet in welke regio je wilt wonen, dan mogen al die woningen uit je favorieten. Dus zijn we op een zondag gaan zitten en hebben we alle woningen die niet in de regio zaten verwijderd. Natuurlijk zonder te kijken want ja het zijn mooie woningen en wil ik ze wel weggooien? Ja want ook in Amsterdam staan mooie huizen maar wil ik ook niet wonen (sorry Amsterdam).

Alleen toen zaten we nog met teveel woningen (100+). Dus hebben we het volgende bedacht, beide maken we een top 10-ish en welke overlap hebben zijn sowieso goed. Vindt de ene hem helemaal niks, dan gaat ie weg, jammer dan. En natuurlijk mag je er eentje doordrukken als persoonlijk favoriet.



Daarna hadden we een veel kleinere lijst van een stuk of 15 over. Dit is onze favorietenlijst geworden. Daarnaast hebben we voor nu een mechanisme dat we een van beide accounts aan deze gekoppeld hebben en de andere account bewaren we de leuke. Misschien dalen ze nog in prijs en komen ze opeens weer in beeld of zoiets. Oh ja, de Whattsapp groep, die blijft maar aangevuld worden, bijna dagelijks.

Snap je het nog? Wij soms ook niet meer.