De tweede dag moesten we het verst rijden. Sowieso omdat het lager in de Marche lag, maar ook omdat we soms meer het binnenland in gingen. Bij sommige huizen keken we vandaag naar de besneeuwde toppen van de Apennijnen.

Het eerste huis op de tweede dag lag gelijk het verste weg… 2 uur rijden van ons huisje. En het was een authentiek huis. Onwijs veel werk aan te doen want het is niet af, d.w.z. geen keuken of douche. Maar aan de andere kant is de potentie groot om er een paleis van te maken. Na veel blaren en nog meer zweet. Het uitzicht is fenomenaal en de grond die je ziet hoort inderdaad bij het huis.


Het tweede huis was al op geboden en daarmee uit ons zicht verdwenen, maar de bieding is afgebroken (we weten de redenen, dus geen zorgen). Het bestaat uit een ouderlijk huis met daaronder 2 appartmenten en een vakaniewoning in een apart gebouw. Het heeft een mooi zwembad met een schitterende tuin met daar weer achter een tuin met vele fruitbomen, notenbomen en olijfbomen.


Het derde huis van deze dag is een voormalige B&B van een Nederlands gezin. Het ligt van alle 9 huizen het dichtsbij de zee (15 minuten rijden) en heeft zicht op de zee en bergen. Het is een agriturismo dus we kunnen gaan boeren als we willen. Alle 3 appartementen zijn in het huis en heeft ook nog een apart prive gedeelte. Het huis heeft bomen en druiven om het huis.