Het is eindelijk zover, we zijn in Italië. Om precies te zijn in Pesaro, waar we een huis gehuurd hebben… op een berg. Het huis bestaat uit 3 appartementen waar we als enige de grootste hebben in het midden.


Maar genoeg over dit huis, want dit is gehuurd en van een ander dus daarmee niet interessant 🙂

Ik ga jullie door de dagen praten, maar ga er nog niet inhoudelijk op in. We hebben ten eerste nog geen beslissing genomen of aangekocht. Ter zijner tijd gaan we meer vertellen, nu moeten we nog even taktisch blijven… Andrea kan meelezen!

Op de eerste kijkdag hebben we 3 verschillende huizen bekeken. De eerste was de goedkoopste van allemaal. Dit was een draaiende B&B bestaande uit 4 appartementen en 1 eigen woning. Het geheel bestond uit twee huizen die perfect onderhouden waren. Eén appartement was deels ondergronds. Het woonhuis was wat aan de kleine kant voor ons en er zat ontzettend veel grond bij …. verspreidt in de omgeving. Zo moesten we 10 minuten lopen om bij een stuk bos te komen waar ruimte was voor een moestuin.


Het tweede huis hadden we al een tijdje in het vizier maar lag buiten ons budget. Een paar weken geleden is hij dusdanig gezakt dat hij in ons budget past. Er moet wel een hoop aan gebeuren zoals snoeiwerk en pleisterwerk. Het bestaat uit meerdere B&B kamers, een appartement en een prive woonhuis.


Het derde huis is aangedragen door Antonella, onze adviseur voor alles mbt Italië. Dit is eveneens een draaiende B&B en kan als geheel overgenomen worden. We zien gewoon hoe het met veel liefde onderhouden is, echt prachtig met veel fruitbomen en kleine zitjes voor de gasten en jezelf. Daarnaast heeft het een opzet zwembad en een klein park voor een glamping tent of iets dergelijks.